Працівники Цитрусу врятували сокола і приєдналися до щорічної акції "Візьми собаку на роботу"

Працівники Цитрусу врятували сокола і приєдналися до щорічної акції "Візьми собаку на роботу".

Працівники Цитрусу врятували сокола і приєдналися до щорічної акції "Візьми собаку на роботу".

Події
29 червня 2021 16:21

У п'ятницю, 25 червня у Львові працівники компанії Цитрус знайшли сокола з підбитим крилом. У Цитрусі розповіли, що птах лежав безпомічним на сонці недалеко від ТРЦ “Victoria Gardens”. 

Невідомо, скільки часу сокіл пробув без допомоги, але співробітники Цитруса відразу ж забрали пернатого до магазину, щоб оглянути і надати першу допомогу. Згодом виявили, що у сокола з дзьобу йде кров і терміново відвезли його до Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру. 

Працівники Цитрусу врятували соколаПрацівники Цитрусу врятували сокола

У самому ж еко-центрі констатували, що птах був у критичному стані, але завдяки вчасно наданій допомозі він житиме. Сокола планують залишити на утриманні закладу, адже літати він більше не зможе. 

Працівники Цитрусу врятували сокола Працівники Цитрусу врятували сокола

Крім цього, компанія Цитрус приєдналась до щорічної всеукраїнської акції “Візьми собаку на роботу”. Так, сьогодні в магазинах найбільшої мережі техніки можна було зустріти чотирилапих друзів.

У Цитрусі зізнаються, що обожнюють тварин

Вже дев'ятий рік поспіль, в містах України проходить акція з закликом роботодавцям ставати дружніми до собак і не тільки. Традиція брати тварин із собою на роботу зародилась в США більше двадцяти років тому. Її підтримують також у Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Ізраїлі тощо.

Працівники Цитрусу приєдналися до щорічної акції "Візьми собаку на роботу"Працівники Цитрусу приєдналися до щорічної акції "Візьми собаку на роботу"

Працівники Цитрусу з радістю долучились до акції і весь день працювали у компанії своїх домашніх улюбленців, які також полюбились відвідувачам і стали справжніми зірками найбільшої мережі магазинів техніки та електроніки.

Працівники Цитрусу врятували сокола і приєдналися до щорічної акції "Візьми собаку на роботу"Працівники Цитрусу врятували сокола і приєдналися до щорічної акції "Візьми собаку на роботу"

У pet-friendly компанії переконані, що тварини створюють позитивну атмосферу і комфортні умови для продуктивної роботи. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах