Вистрелив в обличчя: на Львівщині конфлікт між водіями закінчився стріляниною

На Львівщині конфлікт між водіями закінчився стріляниною. Фото: fakty.com.uа (умовне)

На Львівщині конфлікт між водіями закінчився стріляниною. Фото: fakty.com.uа (умовне)

Події
29 червня 2021 16:04

На Львівщині дорожній конфлікт між водіями закінчився стріляниною. Постраждалий чоловік отримав поранення обличчя. Поліцейські уже затримали нападника, йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 28 червня медики повідомили правоохоронцям, що до них за допомогою звернувся 37-річний мешканець одного з сіл Золочівського району. Лікарі діагностували у пацієнта поранення обличчя – лівої щоки.

Інцидент трапився у понеділок, 28 червня, близько 21:00. У водія автомобіля «Хюндай Санта Фе», пасажиром якого був 37-річний чоловік, виник конфлікт з водієм автомобіля «Тойота Камрі», під час якого той здійснив постріл з невідомої зброї, влучивши в обличчя пасажира.

Зловмисником виявився 44-річний житель міста Броди. Тієї ж доби його затримали правоохоронці.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України – хуліганство. За скоєне чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Нагадаємо, у Львові 39-річний чоловік погрожував патрульним пістолетом. Інцидент стався у вівторок, 22 червня, під час виклику про домашнє насильство. Чоловіка затримали, йому загрожує кримінальна відповідальність.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах