З фудкортом і галереями: львівський завод автонавантажувачів перетворять на креативний простір

З фудкортом і галереями: львівський завод автонавантажувачів перетворять на креативний простір.

З фудкортом і галереями: львівський завод автонавантажувачів перетворять на креативний простір.

Події
30 червня 2021 11:49

Промислову територію у Шевченківському районі Львова перетворять на креативний простір для відпочинку й реалізації ідей. Йдеться про ділянку на вулиці Шевченка, 120. Невдовзі тут відкриють новий креативний простір KIVSH із фітнес-клубом, фудкортом і галереями.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Львівський завод автонавантажувачів перетворять на креативний простір. Візуалізація: Львівська міськрадаЛьвівський завод автонавантажувачів перетворять на креативний простір. Візуалізація: Львівська міськрада

 
У Львові ревіталізовують колишні цехи заводу автонавантажувачів. Промислову територію перетворюють на креативний простір під назвою KIVSH, який об’єднає фахівців креативної індустрії. Реконструкція промислових споруд австрійського та радянського періоду відбувається почергово. Відкрити першу чергу планують вже восени.

«В австрійські часи на цій території були казарми та військові склади, згодом у ХХ столітті - Львівський завод автонавантажувачів. Зараз ми ревіталізуємо австрійські промислові будівлі, даємо їм нове життя. Йдеться про переосмислення архітектурної спадщини, коли старим будівлям надаємо нових ідей та сенсів», — розповіла CEO KIVSH Катерина Книжицька.

Проєкт KIVSH стане одним з найбільших креативних просторів Львова. Тут планують відкрити фітнес-клуб, зону краси та здоров’я, фудкорт, галереї, художні резиденції та майстерні. Загалом територія нового мультифункціонального простору займатиме 20000 метрів квадратних. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах