Зачини вікна: у Львові оголосили штормове попередження

У суботу, 3 липня, у Львові оголосили штормове попередження. Фото: pinterest

У суботу, 3 липня, у Львові оголосили штормове попередження. Фото: pinterest

Події
03 липня 2021 09:27

У суботу, 3 липня, у Львові оголосили штормове попередження. Синоптики прогнозують зливу, шквальний вітер і град. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, завтра, 3 липня, у Львові буде хмарно з проясненнями. Вночі опадів не передбачається, втім зранку та вдень випаде короткочасний дощ. Прогнозують і грозу з градом. Вітер західний, 9 – 14 метрів на секунду, вранці та вдень під час грози шквал 15 – 20 метрів на секунду. Температура вночі 12 – 14 градусів тепла, вдень 22 – 24 градуси.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Нагадаємо, 25 червня місто Львів накрила сильна буря. Вітер повалив дерева та навіть бетонні стовпи, а злива затопила вулиці, також постраждали автомобілі та атракціони. Крім того, через негоду вимкнули струм всього електротранспорту. 30 червня, у Львові знову пройшла сильна гроза з градом та сильними поривами вітру. Чергова негода також наробила чимало біди

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах