Ретроградні планети в липні 2021: як це впливає, що робити і чого уникати

Коли і які планети будуть ретроградними у липні 2021 року. Фото: Vgorode

Коли і які планети будуть ретроградними у липні 2021 року. Фото: Vgorode

Події
02 липня 2021 16:57

Ретроградність планет може впливати не тільки на людей, а й на Всесвіт загалом, на технології та взаємодію людей із ними. У липні ретроградними будуть чотири планети. Ці періоди у кожної різні. Деякі триватимуть протягом всього місяця, а деякі — лише частково.

VG Львів дізнався коли планети будуть ретроградними у липні 2021 року, і як це може впливати на людей.

З 27 квітня по 6 жовтня ретроградним буде Плутон

Плутон – це планета, яка означає зміни на несвідомому рівні. Ця планета відповідає за управління людьми, а також за матеріальний світ. Ретроградність Плутона може спровокувати політичні скандали і неприємності в економіці.

У цей період астрологи радять не брати участі у масових заходах і мітингах. Варто зануритися у власні цінності та задуматися про власні вчинки.

Ретроградність Сатурну (з 23 травня по 11 жовтня)

Сатурну підпорядковуються робота, працьовитість, дисципліна, подолання негараздів. Всі ці сфери можуть постраждати під час його ретроградності. Зворотній рух Сатурна може спровокувати  погіршення роботи у сферах юриспруденції, педагогіки, політики.

Астрологи рекомендують уникати сварок, дискусій і суперечокю Слід перенести на кращий період довгострокові контракти, реєстрацію підприємств. Загалом, не варто робити масштабні покупки, такі як нерухомість.  

Юпітер ретроградний з 20 червня до 18 жовтня

Юпітеру підвласні освіта, юриспруденція, філософія, соціальна сфера, благодійність. Всі ці сфери можуть постраждати через його ретроградність. Реалізація запланованого буде ускладнюватися.

Астрологи кажуть, що цей період чудово підходить для переосмислення свого світогляду.  Найкраще в цей період відновити закинуті справи: вивчати іноземні мови, вирушити в подорож, відновити стосунки зі старим другом.

Нептун рухається у зворотному напрямку з 25 червня по 1 грудня

Ця планета — покровительна любові, віри, творчості. Під час ретроградності Нептуна слід бути сміливим і реалізовувати найсміливіші мрії, втім важливо об'єктивно оцінювати свої сили. Варто спробувати медитації, духовні практики аби покращити пізнання внутрішнього світу.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах