У Львові з вікна шостого поверху випала чотирирічна дитина

У Львові з вікна шостого поверху випала чотирирічна дитина. Фото: unsplash.com (умовне)

У Львові з вікна шостого поверху випала чотирирічна дитина. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
03 липня 2021 08:31

У Львові з вікна шостого поверху випала чотирирічна дитина. Трагедія сталася у Дублянах 2 липня. Дитина дивом вижила, нині вона перебуває у лікарні. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у львівській мерії, інцидент трапився у п'ятницю, 2 липня, близько 13:00. З вікна квартири на шостому поверсі в місті Дубляни випав чотирирічний хлопчик. Дитину госпіталізували в міську дитячу клінічну лікарню Львова. Обставини події з’ясовують поліцейські.

Заступник головного лікаря міської дитячої лікарні Львова Федір Осим розповів Zaxid.net, що дитина перебуває у медикаментозному сні в реанімації. Від падіння з висоти хлопчик отримав кататравму. Точний діагноз уточнюється. Попередньо лікарі вважають, що життю хлопчика загрози немає.

«Проведено УЗД та рентген обстеження, комп’ютерну томографію. Поки що можемо сказати, що травматичних ушкоджень внутрішніх органів та головного мозку не виявлено. Дитина перебуває у медикаментозному сні в реанімації. Будемо спостерігати в динаміці», – розповів Федір Осим.

Нагадаємо, що 1 липня у Львові 12-річний хлопчик за кермом автомобіля не впорався з керуванням, злетів у кювет і загинув. У поліції розповіли, що керувати транспортним засобом дитині дозволив батько – 35-річний мешканець села Рясне-Руське, який також був в автомобілі. Окрім того у салоні  перебував 23-річний власник автомобіля, мешканець того ж села. Батько хлопчика, який загинув за кермом BMW, виявився капітаном міліції та колишнім працівником ДАІ. Роман Гануляк посадив сина за кермо, а сам п’яний їхав на задньому сидінні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах