Коронавірус у Львові: дані на 3 липня

Коронавірус у Львові: дані на 3 липня. Фото: freepik.com

Коронавірус у Львові: дані на 3 липня. Фото: freepik.com

Події
03 липня 2021 08:49

Станом на 08.00 суботи, 3 липня, на Львівщині лабораторно підтверджено 137532 випадки інфікування COVID-19. За минулу добу на Львівщині виявили 29 нових хворих на коронавірус.

Як повідомили у Львівській міській раді, з початку пандемії в області померли 3655 людей, у яких був лабораторно підтверджений COVID-19. На щастя, 133123 — одужали.

"За вчорашню добу лабораторні центри провели 804 ПЛР-тести, з них позитивні – 29. Серед них львів’ян – 17", – йдеться у повідомленні.

Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що попри дуже позитивну динаміку, місто збільшить кількість резервних ліжок, а також звернеться до міністерства охорони здоров’я з проханням відновити ковідні пакети у міських медичних закладах.

"Ми активно моніторимо ситуацію щодо ковіду і нового штаму «Дельта» і, як ви бачите, ситуація загострюється у навіть таких країнах, які досить активно вакцинують – Велика Британія, Ізраїль, ми бачимо, що робиться в сусідніх країнах, які межують з Львівщиною через кордон. Тому ми починаємо масову підготовку до цього нового штаму, і, за рекомендацією імунологів, треба бути набагато уважнішими, тому що він уражає і дітей, і молодих людей – тих, які раніше були поза зоною ризику», – заявив Андрій Садовий.

За його словами, у Львові посилять карантин.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах