Вірус не зник: у Львові посилять карантин

У Львові посилять карантин. Фото: Львівська міська рада

У Львові посилять карантин. Фото: Львівська міська рада

Події
02 липня 2021 13:09

Хоча у Львові й невисокі показники захворюваності на COVID-19, та в мерії таки закликають львів’ян пам’ятати, що вірус нікуди не зник, а також не легковажити дотриманням обмежень. Крім того, міська комісія з надзвичайних ситуацій вирішила дещо посилити карантин у місті. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Ми всі занадто розслабились. Тепле літо, звичайно, добрий привід для відпочинку і перезавантаження, але потрібно не забувати, що СOVID-19 нас не залишив. В Україні вже зафіксовані випадки нового штаму «Дельта».  І хоч сьогодні статистика захворювань справді позитивна для нас, але прийде осінь, і доведеться пожинати плоди. Тому давайте подумаємо про наслідки вже сьогодні», - сказав мер Львова Андрій Садовий.

Так, на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій вирішили:

– посилити (в розумних межах) дотримання карантинних заходів у закладах харчування, культури, та інших;

– облаштувати та зарезервувати додаткові ліжка з киснем; – підготувати разом з МОЗ усі необхідні документи для контрактування наших закладів;

– збільшити кількість вакцинацій до 5 тисяч на день.

Нагадаємо, сьогодні світ стурбований появою на 60% заразнішого штаму коронавірусу – «Дельта» та «Дельта Плюс». Крім того, новий штам частіше уражає дітей та молодь. На щастя, від важких проявів перебігу коронавірусу таки можна захиститись.

Приходь щепитися: цих вихідних у Львові працюватимуть п’ять центрів вакцинації

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах