Отруїлися невідомою речовиною: у Львові госпіталізували двох підлітків

У Львові госпіталізували двох підлітків. Фото: newnotizie.it (умовне)

У Львові госпіталізували двох підлітків. Фото: newnotizie.it (умовне)

Події
05 липня 2021 16:44

На вихідних, 3-4 липня, медики «швидкої» доставили до львівської міської дитячої лікарні двох підлітків, у яких лікарі діагностували отруєння невідомою речовиною. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Про це пише Zaxid.net з посиланням на заступника головного лікаря дитячої лікарні Романа Герега.

Так, спочатку лікарі «швидкої» підібрали на вулиці 16-річного львів’янина, який навіть не реагував на приїзд медиків. Вже у лікарні хлопець прийшов до тями і почав зривати катетер, розкидати все довкола, кидатися на медперсонал з кулаками.

Крім того, на вихідних у лікарні опинилась ще й неповнолітня дівчина. Після святкування дня народження «швидка» привезла до медзакладу 17-річну пацієнтку, якій стало погано після змішування різних напоїв. За дівчиною невдовзі приїхали батьки і забрали її додому.

«Результатів аналізів сьогодні ще нема, бо їх роблять в іншій медичній установі. І поки на руках нема цих результатів, ми ставимо діагноз – отруєння невідомою речовиною. Хоча є підозра, що хлопець отруївся алкоголем, а дівчина змішала різні напої», – каже Роман Герега.

За словами лікаря, останнім часом до дитячої лікарні досить часто госпіталізують дітей з отруєнням алкоголем. Лише за останні півроку було 22 таких пацієнтів різного віку, наймолодшому – всього 14 років. Тож лікарі закликають батьків частіше цікавитися, де, з ким і як їхні діти проводять вільний час.

Нагадаємо, у популярній соцмережі ТікТок з’явився новий тренд серед дітей та підлітків – скручувати ковпачки з коліс автомобілів, а потім хизуватись своїми трофеями. Цей челендж дійшов і до дітей зі Львова.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах