Прихопи парасолю: у Львові та області оголосили штормове попередження

У Львові та області оголосили штормове попередження. Фото: kinofilms.ua

У Львові та області оголосили штормове попередження. Фото: kinofilms.ua

Події
06 липня 2021 15:01

Завтра, 7 липня, у Львові та області оголосили штормове попередження. Синоптики прогнозують туман і грозу. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, 7 липня передбачають мінливу хмарність. В другій половині дня буде короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці туман. Вітер східний, 7 – 12 метрів на секунду. Температура вночі 13 – 15 градусів тепла, вдень 27 – 29 градусів тепла.

В міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення зазначили, що під час грози не можна ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Також варто уникати відкритої місцевості та води, бо вода – відмінний провідник струму.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Нагадаємо, 25 червня місто Львів накрила сильна буря. Вітер повалив дерева та навіть бетонні стовпи, а злива затопила вулиці, також постраждали автомобілі та атракціони. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах