Під білий вельон: на Львівщині – сезон весіль

Під білий вельон: на Львівщині – сезон весіль. Фото: unsplash.com.

Під білий вельон: на Львівщині – сезон весіль. Фото: unsplash.com.

Події
07 липня 2021 09:10

На Львівщині закохані стали частіше реєструвати шлюби. Ні карантинні обмеження, ні пости, ні те, що 2021-й багато хто називає роком «вдови», молодятам на заваді не стають. За чотири місяці 2021 року в області вже зареєстровано 2821 шлюб. А попереду ж іще – найгарячіша весільна пора.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Упродовж січня–квітня 2021 року зареєстровано 2821 шлюб, що на 13,3% більше ніж у січні–квітні 2020 року», – йдеться у повідомленні Головного управління статистики у Львівській області.

Також статистики розповіли, в якому віці найчастіше одружуються мешканці Львівщини. Якщо у 1999 році чоловіки реєстрували шлюб у середньому в 28 років, а жінки у 25 років, то у минулому році середній вік чоловіків під час реєстрації шлюбу перетнув позначку 30 років, а жінок – 28 років.

Додамо, що у 2019 році на Львівщині семеро жінок у віці 60+ вперше вийшли заміж. Серед чоловіків цей показник був значно вищий. Нарешті зустрівши своїх «половинок», вперше стали на весільний рушничок 20 мешканців Львівщини, які вже відсвяткували 60-ті уродини.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах