Наче біс вселився: у Стрию 20-літній вандал розтрощив пів сотні могил на цвинтарі

Наче біс вселився: у Стрию 20-літній вандал розтрощив пів сотні могил на цвинтарі. Фото: поліція Львівщини

Наче біс вселився: у Стрию 20-літній вандал розтрощив пів сотні могил на цвинтарі. Фото: поліція Львівщини

Події
08 липня 2021 11:58

На цвинтарі у Стрию Львівської області вандал розтрощив 59 хрестів та пам’ятників на могилах січових стрільців. Поліція затримала молодика, це 20-річний місцевий мешканець. Пояснити свій вчинок він не зміг.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Неприємний інцидент стався на міському кладовищі. Повідомлення про розтрощені могили поліцейські отримали 8 липня близько 5:30.

У Стрию 20-літній вандал розтрощив пів сотні могил на цвинтарі.Фото: поліція ЛьвівщиниУ Стрию 20-літній вандал розтрощив пів сотні могил на цвинтарі.Фото: поліція Львівщини

«Під час обстеження території цвинтаря правоохоронці помітили чоловіка, який саме намагався повалити один з хрестів на місці поховання січових стрільців. Побачивши поліцейських, він намагався втекти, проте правоохоронці наздогнали його та затримали», – йдеться у повідомленні поліції Львівщини.

Зловмисник – 20-річний житель Стрия. Мотиви його поведінки незрозумілі. За попередніми підрахунками, вандал розбив 59 намогильних хрестів та пам’ятників.

Нагадаємо, що у Самборі розшукують вандалів, які розмалювали портрети померлих. Акт вандалізму зафіксовано на "старому" цвинтарі, де поховані корінні мешканці міста.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах