Літо, просто літо: на Львів насувається шалена спека

Літо, просто літо: на Львів насувається шалена спека. Фото: unsplash.com

Літо, просто літо: на Львів насувається шалена спека. Фото: unsplash.com

Події
08 липня 2021 14:34

У найближчі кілька днів дні у Львові прогнозують сильну спеку. Температура  повітря вдень у місті Лева прогріється до +34°. 

Як інформує Львівський гідрометцентр, у п’ятницю, 9 липня, на у Львові та області очікується мінлива хмарність. Вночі опадів не передбачається, а вдень можливі місцями короткочасний дощ та гроза. Вітер південно-східний, 9 – 14 м/с. Температура вночі  становитиме 15-20° тепла, вдень – 29-34° тепла.

У суботу, 10 липня, вночі істотних опадів синоптики не прогнозують, а ось вдень у Львові можливі короткочасні дощі, грози та град. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 13 – 18° тепла, вдень 26 – 31° тепла.

У неділю. 11 липня, в області очікується мінлива хмарність Вночі – без істотних опадів, вдень синоптики прогнозують місцями короткочасні дощі, грози, град. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 13 – 18° тепла, вдень 26 – 31° тепла.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, якою буде погода у Львові у липні 2021 року. Другий місяць літа у місті Лева буде дуже непередбачуваним, стабільної погоди чекати не варто. Ховати далеко парасольку також.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах