Нова жертва: через укус змії львів’янка потрапила до лікарні

Через укус змії львів’янка потрапила до лікарні. Фото: 0629.com.ua (умовне)

Через укус змії львів’янка потрапила до лікарні. Фото: 0629.com.ua (умовне)

Події
11 липня 2021 11:04

За минулу добу, 10 липня, зафіксовано три випадки укусів змій. Серед постраждалих – 34-річна мешканка Львова, яку плазун вкусив у праву стопу. Жінку госпіталізували до лікарні. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, близько 14:55 10 липня постраждалу ушпиталили.

Потерпілою виявилась 34-річна львів’янка. Змія вкусила жінку у праву стопу. Її госпіталізували в Перемишлянську центральну районну лікарню.

Крім того, 10 липня до лікарень Львівщини після укусів змій потрапили ще двоє людей – 13-річна мешканка села Свидник Дрогобицького району та 51-річна мешканка села Карпатське Стрийського району.

Рятувальника закликають громадян бути обережними та уважними під час відпочинку на природі, а особливо в місцях, де є висока трава, кущі або ж в лісі. Також радять взувати високе та щільне взуття, яке змія не прокусить. Якщо ж ви таки зустріли змію – рекомендують не панікувати та не робити різких рухів, а спокійно відійти.

Висмоктувати – зась: як уберегтись і що робити, якщо вкусила змія

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах