Побили і в багажнику вивезли в ліс: на Львівщині рецидивісти викрали 20-річного хлопця

На Львівщині затримали двох чоловіків, які викрали 20-річного хлопця. Фото (умовне): world.korupciya.com

На Львівщині затримали двох чоловіків, які викрали 20-річного хлопця. Фото (умовне): world.korupciya.com

Події
12 липня 2021 14:44

У понеділок, 12 липня, у Бориславі на Львівщині затримали двох чоловіків, які викрали 20-річного хлопця. Вони побили юнака, силою кинули його до багажника і вивезли в ліс. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили у поліції, інидент стався у неділю, 11 липня, близько 23:00 ночі. За словами свідків, які зателефонували на 102, двоє невідомих напали на 20-річного хлопця на вулиці Коваліва у Бориславі. Чоловіки поїхали у невідомому напрямку на автомобілі Audi.

«Протягом 30 хвилин, правоохоронці розшукали чоловіка, на якого був вчинений напад – 20-річного жителя Борислава. Хлопець повідомив, що зловмисники повезли його у лісовий масив, побили, вимагаючи повернути неіснуючий борг, після чого поїхали. Він зумів самостійно вийти з лісу у місто Трускавець, де його і виявили поліцейські», – повідомили у поліції.

Фото: поліція ЛьвівщиниФото: поліція Львівщини

Злочинцями виявилися жителі Трускавця та Львова віком 30 та 38 років, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема, грабежів та розбоїв. Зловмисників затримали.

Поліцейські розшукали автомобіль-таксі «Ауді», яким скористались нападники. Їм загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах