Вперше за 20 років: у Палаці Потоцьких уклали шлюб

Вперше за 20 років: у Палаці Потоцьких уклали шлюб. Фото: Василь Шевчук.

Вперше за 20 років: у Палаці Потоцьких уклали шлюб. Фото: Василь Шевчук.

Події
24 липня 2021 15:07

У Палаці Потоцьких у Львові у межах проекту «Шлюб за добу» знову реєструють шлюби. Востаннє таке тут було близько 20 років тому. Першими, хто став на весільний рушничок у львівському Палаці Потоцьких після 20-річної перерви були львів'яни Наталя та Андрій. 

У п'ятницю, 23 липня, закохані уклали шлюб у казковій атмосфері Палацу.  З нагоди найважливішого дня у їхньому житті у дзеркальній залі для них звучав рояль.

«Бракує слів, емоції переповнюють, ми раді, дуже щасливі! Це дуже хвилюючий момент у житті, раді, що випала нагода тут побувати і пережити всі ці емоції», – поділилися емоціями молодята.

Нагадаємо, що з 1975 року у Палаці Потоцьких у Львові працював Палац урочистих подій. Проте у 2002 році приміщення палацу передали Львівській національній галереї мистецтв, яка відкрила там музеї.

Палац Потоцьких став однією з локацій пілотного проекту «Шлюб за добу». Тепер їх у Львівській області є шість: Шевченківський гай, Арена «Львів», аеропорт імені Данила Галицького, Подія 24/7", "Трускавецький інформаційно-курортний центр" та, власне, Палац Потоцьких.

І вона не відмовить: сім локацій у Львові для оригінального освідчення у коханні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах