Розшукували за побої та мордування: в центрі Львова затримали 24-річного грабіжника

В центрі Львова затримали 24-річного грабіжника. Фото: ria (умовне)

В центрі Львова затримали 24-річного грабіжника. Фото: ria (умовне)

Події
26 липня 2021 11:42

В ніч з суботи на неділю, 25 липня, в центрі Львова затримали 24-річного хлопця за пограбування іноземця. Згодом виявилось, що цього чоловіка уже розшукують за побої та мордування. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Патрульні виявили чоловіка в центральній частині, який біг. Екіпаж зупинив його аби з'ясувати, чи бува чогось не трапилося. Ним виявився 38-річний іноземець, який повідомив, що його щойно побили та забрали телефон. Він надав описи компанії, зокрема, одного з них, який вдарив його», - йдеться в повідомленні поліції.

Патрульні розшукали нападника на вулиці Театральній, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Ним виявився 24-річний мешканець Львівщини, який перебуває в розшуку Червоноградським районним відділом поліції від початку червня цього року. Хлопець переховувався від слідства у справі за ч. 1 ст. 126 Кримінального кодексу України – умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень.

В центрі Львова затримали 24-річного грабіжника. Фото поліціїВ центрі Львова затримали 24-річного грабіжника. Фото поліції

Заявника та нападника супроводили у відділ поліції для встановлення обставин.

Нагадаємо, у Львові 41-річний чоловік пограбував автомобіль. Він розбив вікно та викрав із салону сумку з документами і готівкою.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах