Статистика: скільки одружень і розлучень нарахували на Львівщині

З'явилася статистика одруження та розлучення парами Львівщини. Фото: freepik.com

З'явилася статистика одруження та розлучення парами Львівщини. Фото: freepik.com

Події
26 липня 2021 12:25

Статистики оприлюднили інформацію щодо одруження та розлучення парами Львівщини за перші пів року 2021 року. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомляє Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції у Львові, за півроку у Львівській області склали 5 638 актових записів про шлюб.

Водночас на Львівщині розлучилися 457 подружніх пар.

Відповідно до вимог ст. 22 Сімейного кодексу України, шлюбний вік для чоловіків та жінок встановлюється у 18 років. Особи, які бажають зареєструвати шлюб, мають досягти шлюбного віку на день реєстрації шлюбу.

Окрім державних реєстрацій, у відділах ДРАЦС можна замовити послугу церемонії ювілейного весілля. Таку послугу надають у всіх відділах ДРАЦС. Замовити її може будь-хто: як самі ювіляри, так і їхні діти, друзі, родичі. 

Нагадаємо, у львівському Палаці Потоцьких на вулиці Коперника почали реєструвати шлюби. Раніше тут проводили урочисті церемонії з укладання шлюбу, втім цю послугу відмінили 20 років тому. Першими, хто став на весільний рушничок у львівському Палаці Потоцьких після 20-річної перерви були львів'яни Наталя та Андрій. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах