Став інвалідом: львівський готель видав своєму гостю фальшиву наліпку на авто

Став інвалідом: львівський готель видав своєму гостю фальшиву наліпку на авто. Фото: Тv.ua

Став інвалідом: львівський готель видав своєму гостю фальшиву наліпку на авто. Фото: Тv.ua

Події
28 липня 2021 14:29

У Львові готель видав своєму гостю фальшиву наліпку про інвалідність на автомобіль, аби той міг запаркуватися на місці для людей із інвалідністю. Про цей випадок повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Увечері вівторка, 27 липня, поліцейські помітили на паркінгу на вулиці Листопадового Чину у Львові автомобіль із синьою наліпкою зі знаком інвалідності, яку водій розмістив на лобовому склі. З першого погляду було помітно, що вона несправжня, і що паркуватися на цьому місці він не має права.

«Наліпка не відповідала вимогам ПДР, що дало поліцейським підстави вважати, що водій насправді не мав права паркуватися на цьому місці. Велопатрульні звернулися в готель, аби встановити водія. Працівник готелю всіляко намагався врегулювати ситуацію і запропонував переставити автомобіль», – прокоментували інцидент у пресслужбі патрульної поліції.

Патрульні поліцейські оприлюднили відео з нагрудних камер, де видно частину розмови 36-річного водія з Києва з представником BankHotel, який і видав своєму гостю фальшиву наліпку особи з інвалідністю, щоб той зміг залишити авто на пільговому паркомісці.

На відео видно, що працівник готелю пропонує поліцейським вирішити проблему мирно і заявляє, що може самостійно перепаркувати автомобіль гостя. Він також каже, що якщо патрульні оштрафують водія, то готель зазнає репутаційних збитків. Втім, на копів вмовляння не подіяли. 

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, на 36-річного водія винесли постанову за паркування на місці для інвалідів. Йому загрожує 1700 гривень штрафу. Працівникам готелю не загрожує відповідальність за видачу фальшивих наліпок про інвалідність для водіїв.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах