Недобрий ранок: внаслідок ДТП на Самбірщині 18-річна дівчина отримала перелом таза

Внаслідок ДТП на Самбірщині 18-річна дівчина отримала перелом таза. Фото поліції

Внаслідок ДТП на Самбірщині 18-річна дівчина отримала перелом таза. Фото поліції

Події
11 серпня 2021 11:39

Протягом доби 10 серпня на Львівщині стались дві аварії за участі мотоциклів. Двох водіїв двоколісних та одну пасажирку госпіталізували до лікарень. Дівчина перебуває в реанімації, у неї діагностували множинні переломи таза. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 10 серпня близько 20:00 в одному з сіл Самбірського району зіткнулись мотоцикл, яким керував 17-річний мешканець одного з сіл району, та автомобіль ВАЗ-2108, за кермом якого перебував 47-річний водій.

«Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали мотоцикліст та його на рік старший пасажир - обидвоє госпіталізовані», - йдеться в повідомленні.

Як пише Zaxid.net з посиланням на начмеда Самбірської лікарні Степана Савруна, хлопець відбувся незначними ушкодженнями – у нього травма гомілкової кістки.

Щодо 18-річної пасажирки мотоцикла, то їй пощастило менше. У дівчини діагностували політравму та множинні переломи таза. Вона в реанімації, цілу ніч їй надавали допомогу. Стан пацієнтки стабілізували, медики обдумують подальші дії.

Внаслідок ДТП на Самбірщині 18-річна дівчина отримала перелом таза. Фото поліціїВнаслідок ДТП на Самбірщині 18-річна дівчина отримала перелом таза. Фото поліції

Крім того, цього ж дня о 8:30 сталась ще одна ДТП, в якій постраждав мотоцикліст. На автодорозі «Золочів-Ясенів» у Золочівському районі зіткнулись мотоцикл «Shinеray», яким керував 19-річний мешканець району, та авто «Volkswagen Passat», за кермом якого перебував 39-річний киянин.

Внаслідок зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, його доставили у лікарню.

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження, проводять досудові розслідування.

Нагадаємо, на Львівщині автомобіль зіткнувся з вантажівкою. Пасажирку легкового рятувальником довелося вирізати за допомогою спецобладнання.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах