Втікав від патрульних: 23-річний львів'янин збив пішохода і влетів у три автомобілі

23-річний львів'янин збив пішохода і протаранив три машини. Фото: поліція

23-річний львів'янин збив пішохода і протаранив три машини. Фото: поліція

Події
12 серпня 2021 11:39

Увечері 11 серпня у Львові 23-річний водій автомобіля BMW, втікаючи від патрульних, збив пішохода на пішохідному переході та протаранив три припаркованих машини. Читайте новини Львова на VG Львів.

Близько 21:00 на вулиці Замарстинівській патрульні помітили, як автомобіль BMW здійснив обгін потоку транспортних засобів зустрічною трамвайною колією. Поліцейські дали водієві вказівку зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати. Екіпаж розпочав переслідування, але далеко порушник не заїхав.

23-річний львів'янин збив пішохода і протаранив три машини. Фото: поліція23-річний львів'янин збив пішохода і протаранив три машини. Фото: поліція

«На перехресті з вулицею Заводською водій не впорався з керуванням і збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі: дві Skoda Octavia та Ford Focus. Це і зупинило втікача», повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Для 21-річного потерпілого викликали швидку допомогу. Попередньо відомо, що пішохід серйозно не постраждав. Після надання допомоги в медичному закладі, його відпустили додому.

23-річний львів'янин збив пішохода і протаранив три машини. Фото: поліція23-річний львів'янин збив пішохода і протаранив три машини. Фото: поліція

За кермом автомобіля BMW був 23-річний львів'янин. Свій вчинок він пояснив тим, що в нього посвідчення водія видане на два роки. Чоловік вже має два штрафи і керманич не хотів третього, аби не складати знову іспити.

Перевірка на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння показала, що водій тверезий.

На місці події працювали слідчі, які займалися оформленням матеріалів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах