Недогледіла: вчительку музики зі Львова звинуватили у смерті школяра

Недогледіла: у Львові вчительку музики звинуватили у смерті школяра. Фото: osvitoria (умовне)

Недогледіла: у Львові вчительку музики звинуватили у смерті школяра. Фото: osvitoria (умовне)

Події
12 серпня 2021 14:14

У Львові вчительку середньої школи №82 Людмилу Гребень офіційно звинуватили у смерті шестикласника Артема Прадєда-Янчака, який загинув під час шкільної екскурсії на водоспад. Обвинувальний акт щодо 45-річної вчительки музики, яка була класною керівничкою 12-річного хлопця, направили до Сколівського районного суду.

Трагедія сталася 2 червня під час шкільної екскурсії на водоспад Кам'янка у національногому природному парку «Сколівські Бескиди». Намагаючись зробити селфі, Артем Прадєд-Янчак послизнувся на камінні і впав у водоспад. При цьому він зачепився ногою за коріння і захлинувся водою.

12-річний Артем Прадєд-Янчак загинув під час екскурсії на водоспад. Фото: Zaxid.net12-річний Артем Прадєд-Янчак загинув під час екскурсії на водоспад. Фото: Zaxid.net

Групу з 44 школярів львівської школи №82 супроводжували п'ятеро дорослих – троє вчителів і двоє батьків. Після загибелі хлопчика 45-річну класну керівницю Людмилу Гребень госпіталізували з серцевим нападом.

Тепер 45-річна Людмила Гребень постане перед судом за звинуваченням у неналежному виконанні обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей (ст 137 ч. 2 ККУ), санкція цієї статті передбачає від трьох до п'яти років ув'язнення, пише Zaxid.net.

У Львові вчительку середньої школи №82 Людмилу Гребень офіційно звинуватили у смерті шестикласника Артема Прадєда-Янчака. Фото: Zaxid.netУ Львові вчительку середньої школи №82 Людмилу Гребень офіційно звинуватили у смерті шестикласника Артема Прадєда-Янчака. Фото: Zaxid.net

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах