Встала і пішла: у мережу виклали відео дивовижного зцілення львівської жебрачки

Встала і пішла: у мережу виклали відео дивовижного зцілення львівської жебрачки. Фото: скріншот із відео

Встала і пішла: у мережу виклали відео дивовижного зцілення львівської жебрачки. Фото: скріншот із відео

Події
14 серпня 2021 08:18

У мережу виклали відео "дивовижного зцілення" львівської жебрачки. Жінка на інвалідному візку, яка збирає гроші на лікування, бо, за її словами, не може ходити, приїхала на "роботу" маршруткою й впевнено виїшла з салону на своїх двох, тягнучи за собою інвалідний візок. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У мережу виклали відео дивовижного зцілення львівської жебрачки. Фото: скріншот із відеоУ мережу виклали відео дивовижного зцілення львівської жебрачки. Фото: скріншот із відео

Відео "дивовижного  зцілення" львівської жебрачки опублікували у спільноті "Варта 1".

Як видно з відео, на зупинці громадського транспорту у Львові з маршрутки виходить жінка, яка викочує інвалідний візок. Один із перехожих одразу ж кидається їй на допомогу. Втім, пані могла б обійтися й без неї, адже на перший погляд вона цілком здорова. Принаймні, впевнено тримається на ногах. Але уже за кілька секунд жінка сідає на інвалідний візок і, скаржачись на те, що не може ходити, розпочинає збір грошей із довірливих перехожих на лікування. 

У коментарях до відео львів'яни розповіли, що не раз бачили жінку з "інвалідністю" на різних вулицях Львова, а ось про її "одужання" дізналися лише з соцмереж. 

Нагадаємо, що у липні у Львові викрили шахрая, який жебракував, вдаючи з себе однорукого каліку, а насправді з його обома руками все було гаразд. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах