Відстав від групи: біля Говерли майже добу шукають зниклого шестирічного хлопчика

Відстав від групи: біля Говерли майже добу шукають зниклого шестирічного хлопчика. Фото: Поліція Івано-Франківської області

Відстав від групи: біля Говерли майже добу шукають зниклого шестирічного хлопчика. Фото: Поліція Івано-Франківської області

Події
15 серпня 2021 12:46

Біля Говерли майже добу шукають зниклого шестирічного хлопчика. Олексій Стефанців зник по обіді напередодні. Дитина піднімалася на Говерлу з групою туристів, відійшла убік та заблукала. До пошуків хлопчика залучили понад 150 людей з собаками та техніку.

Шестирічний Олексій Стефанців зник 14 серпня близько 15:30 поблизу селища Ворохта, коли група з шести туристів з Коломиї піднімалася на Говерлу зеленим маршрутом. Дитина відстала від групи дорослих та заблукала. Пошуки зниклого розпочали одразу, як стало відомо про його зникнення, вони тривали також уночі. Станом на обідню пору 15 серпня дитину не знайшли.

Прикмети зниклого Олексія Стефанціва: каштанове волосся, карі очі, зріст 110 сантиметрів, середня статура. Був одягнений у зелену футболку та штани камуфляжного кольору. На голові мав блакитну кепку з червоним козирком.

Біля Говерли майже добу шукають зниклого шестирічного хлопчика.Біля Говерли майже добу шукають зниклого шестирічного хлопчика.

Як розповіли в ДСНС, створено пошукові групи, які обстежують місцевість за визначеними зонами та секторами. Всього до пошукових робіт залучено понад 150 людей – надзвичайники, поліція, військові, волонтери та працівники Карпатського національного парку, а також 19 одиниць техніки, три собаки. Пошуки проводять з використанням квадрокоптера.

Допомагають шукати зниклого хлопчика львівські волонтери пошуково-рятувальної організації SARVA разом із собаками. 

Оновлоно: 15 серпня о 19:27 Олексія Стефанціва знайшли.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах