Зґвалтував знайомого: у Львові оголосили в розшук 48-річного чоловіка

У Львові оголосили в розшук 48-річного чоловіка. Фото: unsplash.com (умовне)

У Львові оголосили в розшук 48-річного чоловіка. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
17 серпня 2021 14:10

Правоохоронці розшукують 48-річного львів’янина Ростислава Озарка, якого підозрюють у зґвалтуванні 33-річного чоловіка, також мешканця Львова. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Інцидент трапився на початку серпня цього року. Того дня 48-річний Ростислав Озарко зустрів 33-річного знайомого, з яким до того бачився кілька разів. Чоловіки разом посиділи у барі, розпивали алкогольні напої. Після цього Ростислав Озарко запросив львів’янина до свого помешкання на вулиці Богдана Хмельницького (в районі АС-2), де його зґвалтував, пише Zaxid.net.

Чоловік, щодо якого вчинили сексуальне насильство, звернувся зі заявою до правоохоронців. Підозрюваний у зґвалтуванні від поліції переховується. Його оголосили в розшук.

У Львові оголосили в розшук 48-річного чоловіка. Фото поліціїУ Львові оголосили в розшук 48-річного чоловіка. Фото поліції

Усіх, хто має інформацію про місце перебування розшукуваного, просять повідомляти в поліцію за номером 096 3458539 або 102.

Нагадаємо, у Львові суд звільнив від відбування покарання 18-річного школяра, який спробував зґвалтувати 26-річну жінку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах