Смачно, аж нудить: в спортивно-оздоровчому комплексі на Самбірщині отруїлися 17 дітей

В спортивно-оздоровчому комплексі на Самбірщині отруїлися 17 дітей. Фото: Layar Palace/Facebook

В спортивно-оздоровчому комплексі на Самбірщині отруїлися 17 дітей. Фото: Layar Palace/Facebook

Події
18 серпня 2021 10:19

У спортивно-оздоровчому комплексі на Самбірщині масово отруїлись діти. До інфекційного відділення місцевої лікарні напередодні госпіталізували 17 дітей, віком 13-15 років, які харчувались у спортивно-оздоровчому комплексі «Layar Palace» у Хирові. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту населення Львівської обласної державної адміністрації, станом на 6:00 18 серпня у інфекційне відділення Самбірської центральної районної лікарні госпіталізовано 17 дітей, мешканців Кривого Рогу. Наймолодшому пацієнту 13 років, а найстаршому – 15 років.

Попередній діагноз пацієнтів – харчова токсикоінфекція. При госпіталізації стан дітей оцінили як середньої важкості. Усі вони скаржились на підвищення температури тіла, блювоту, пронос.

Відомо, що діти у вівторок, 17 серпня, харчувались у спортивно-оздоровчому комплексі «Layar Palace», що розташований у місті Хирів Самбірського району.

Нагадаємо, у ресторані неподалік Львова зафіксували масове отруєння гостей. До Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізували сімох людей, які напередодні харчувались у ресторані в Куликові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах