Графіки роботи: де у Львові вакцинуватись на вихідних, 21-24 серпня

Де у Львові вакцинуватись на вихідних, 21-24 серпня. Фото: thepoint.rabota.ua (ілюстративне)

Де у Львові вакцинуватись на вихідних, 21-24 серпня. Фото: thepoint.rabota.ua (ілюстративне)

Події
21 серпня 2021 10:43

На ці святкові вихідні, 21-24 серпня, у Львові збільшать кількість пунктів і центрів масової вакцинації. Вони працюватимуть у різних районах міста, тож всі бажаючі матимуть змогу вакцинуватись. Більше того, на тих, хто вакцинується у ці вихідні, чекає приємний бонус. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Ми визначили чітко, що на ці святкові дні у Львові буде збільшено кількість пунктів і центрів масової вакцинації. Ми аналізували, де буде зручніше. Тому ми будемо концентрувати бригади на тих пунктах, де буде найзручніше добратися, зважаючи на заходи до Дня Незалежності», - розповів перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Також у мерії підготувати бонус для тих, хто вакцинується у ці вихідні – вони зможуть отримати знижку 30% на концерт SuperDisco 90-х, що відбудеться 24 серпня на «Arena Lviv».

Записатись на вакцинацію можна у системі Helsi в розділі «Запис на вакцинацію». Крім того, містяни можуть зробити щеплення у стаціонарному пункті. Для цього потрібно записатись за номером, у свого сімейного лікаря або в електронній системі Helsi.

Графіки роботи: де у Львові вакцинуватись на вихідних, 21-24 серпня фото 1Графіки роботи: де у Львові вакцинуватись на вихідних, 21-24 серпня фото 1
Де у Львові вакцинуватись на вихідних, 21-24 серпня. Графіки Львівської міської радиДе у Львові вакцинуватись на вихідних, 21-24 серпня. Графіки Львівської міської ради

Нагадаємо, у Львові продовжили карантин до 1 жовтня. Відповідне рішення прийняли на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах