Смертельна риболовля: зі ставка біля Перемишлян дістали тіло чоловіка

Зі ставка біля Перемишлян дістали тіло чоловіка. Фото: ГУ ДСНС

Зі ставка біля Перемишлян дістали тіло чоловіка. Фото: ГУ ДСНС

Події
20 серпня 2021 10:48

У четвер, 19 серпня, під час риболовлі у ставку біля Перемишлян потонув 35-річний чоловік. Тіло потопельника дістали рятувальники. Інцидент трапився в селі Іванівка Львівського району. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в ГУ ДСНС Львівської області, близько 16:29 до Служби порятунку «101» надійшов виклик, що на відстані 20 метрів від берега втопився чоловік.

Рятувальники за допомогою човна та підручних засобів витягнули тіло чоловіка на берег і передали працівникам поліції. Загиблим виявився 35-річний мешканець села Нараїв Тернопільської області.

Зі ставка біля Перемишлян дістали тіло чоловіка. Фото: ГУ ДСНСЗі ставка біля Перемишлян дістали тіло чоловіка. Фото: ГУ ДСНС

«Чоловік з дружиною рибалили: дружина з берега, а чоловік на "надувній шині" у воді. Жінка почула його крики про допомогу, почала бігати шукати когось на підмогу. Лише потім викликали рятувальників», — повідомили у ДСНС Львівщини, пише Zaxid.net.

Нагадаємо, на Херсонщині під час купання в морі потонув 7-річний львів’янин. Батько з сином плавали на надувному матраці, коли зникли з поля зору. Тіло дитини вже знайшли, а от чоловіка – досі шукають. Трагедія сталась 19 серпня на острові Джарилгач поблизу, що поблизу селища Лазурне Скадовського району.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах