Помер у лікарні: на дорозі біля Мостиськ знайшли скаліченого чоловіка

На дорозі біля Мостиськ знайшли скаліченого чоловіка. Фото: freepik.com (умовне)

На дорозі біля Мостиськ знайшли скаліченого чоловіка. Фото: freepik.com (умовне)

Події
25 серпня 2021 13:49

Під час патрулювання інспекторами натрапили на моторошну знахідку – непритомного скаліченого чоловіка, який лежав посеред проїжджої частини польової дороги. Інцидент трапився 24 серпня о 23:25 в селі Арламівська Воля Яворівського району. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, непритомним чоловіком виявився 39-річний місцевий мешканець.

Припускають, що чоловік травмувався внаслідок ДТП. Його на «швидкій» госпіталізували у реанімаційне відділення Мостиської центральної районної лікарні. Так у потерпілого діагностували поєднану травму тіла, ЗЧМТ, забій головного мозку важкого ступеня, набряк головного мозку, закритий перелом стегнової кістки зліва, перелом кісток тазу, внутрішньо-черевну кровотечу, гіповолемічний шок.

На жаль, чоловіка врятувати не вдалось. Сьогодні вночі, 25 серпня близько 2:50, він помер у реанімаційному відділенні, так і не прийшовши до свідомості.

Проводять слідчі дії.

Нагадаємо, 24 серпня близько 21:00 на автодорозі «Львів – Краковець» водій «Mercedes-Benz» збив 59-річного пішохода. Від отриманих травм нещасний загинув на місці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах