Позбавлений прав на 80 років: львівський водій-рекордсмен отримав черговий штраф

Львівський водій-рекордсмен отримав черговий штраф. Фото: tengrinews.kz (умовне)

Львівський водій-рекордсмен отримав черговий штраф. Фото: tengrinews.kz (умовне)

Події
01 вересня 2021 14:02

Львівський рекордсмен з нетверезого водіння, 24-річний Іван Панас, отримав черговий штраф – цього разу на 51 тисячу гривень. Суд також прийняв уже друге рішення конфіскувати у нього автомобіль. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як пише Zaxid.net, у 2019 році Івана Панаса чотири рази зупиняли за кермом у стані наркотичного сп’яніння. А від початку 2021 року патрульні зупиняли його нетверезим ще 9 разів. 24-річного львів’янина у червні цього року вже арештовували на 15 днів за регулярне керування автомобілем «BMW 525» під наркотиками, а також мали конфіскувати авто.

Однак чоловік не сплачує штрафи і ігнорує рішення судів, рідко приходить на засідання. На одному із судових засідань він заявив, що автомобіль «BMW 525» належить його матері і він бере його без дозволу. Найчастіше чоловіка затримували нетверезим за кермом на Сихові, де він мешкає.

Вже 2 липня 24-річного сихівчанина знову затримали за кермом «BMW 525» під наркотичним сп’янінням на проспекті Шевченка в центрі Львова. Іван Панас відмовився пройти перевірку на стан сп’яніння і не прийшов у суд, коли цю постанову розглядали.

Під час засідання 20 серпня суддя Людмила наклала на Івана Панаса максимальний передбачений законодавством штраф – 51 тисячу гривень. Окрім того, суд уже вдруге прийняв рішення конфіскувати автомобіль «BMW 525».

Сукупна сума штрафів, які наклали суди на Івана Панаса упродовж 2021 року, становить 397,8 тисяч гривень, а прав його позбавили загально на 80 років. У львівських судах є матеріали ще кількох адміністративних справ щодо нетверезого керування львів’янина, тому ці цифри ще можуть зрости.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах