Лихий попутав: у селі біля Львова чоловік розкопав могилу на цвинтарі

Лихий попутав: у селі біля Львова чоловік розкопав могилу на цвинтарі. Фото умовне.

Лихий попутав: у селі біля Львова чоловік розкопав могилу на цвинтарі. Фото умовне.

Події
03 вересня 2021 10:19

У селі біля Львова чоловік розкопав могилу на цвинтарі. Про наругу над місцем поховання у поліцію повідомив сільський староста. Правоохоронці встановлюють обставини події. Читайте всі новини Львова
 
Як повідомили у відділ комунікації поліції Львівської області, 31 серпня надійшло повідомлення від старости села про те, що на кладовищі одного з сіл Львівського району невідомий чоловік розкопав могилу. 

Як встановили правоохоронці, прибувши на місце виклику, до вчинення правопорушення причетний 46-річний житель села, який у той час перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

"Санкція статті передбачає покарання – штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк", – йдеться у повідомленні.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, у Стрию 20-літній вандал розтрощив пів сотні могил на цвинтарі.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах