За сто доларів: п’яний водій намагався відкупитись від львівських копів

П’яний водій намагався відкупитись від львівських копів. Фото: nikolaev.stream (умовне)

П’яний водій намагався відкупитись від львівських копів. Фото: nikolaev.stream (умовне)

Події
08 вересня 2021 13:52

П’яний водій намагався уникнути відповідальності та запропонував львівським патрульним за це сто доларів. Тепер 26-річному мешканцю Львівщини загрожує кримінальна відповідальність. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини, сьогодні вночі, 8 вересня, близько 3:00 на вулиці Личаківській копи зупинив за порушення ПДР водія автомобіля «Volkswagen Passat».

Патрульні одразу помітили у 26-річного мешканця Львівщини ознаки алкосп'яніння. Прилад Drager це підтвердив, результат – 1,32 проміле.

П’яний водій намагався відкупитись від львівських копів. Фото поліціїП’яний водій намагався відкупитись від львівських копів. Фото поліції

Тоді водій почав пропонувати хабар правоохоронцям. Порушника попередили про кримінальну відповідальність, але це його не зупинило. Він збільшив суму і запропонував її для кожного з екіпажу. Після цього керманич знову «збільшив ставку» та запропонував сто доларів США. На місце події викликали слідчих.

Тепер 26-річному водію загрожує відповідальність за ст. 369 Кримінального кодексу України – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

На порушника склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП (порушення правил обгону і зустрічного роз’їзду).

До слова, за 8 місяців цього року на території Львівської області зареєстровано 420 ДТП саме через перебування водія у нетверезому стані, з них 67 ДТП з постраждалими, в яких травмувалось 95 осіб, а також 9 людей загинули.

П’яний водій намагався відкупитись від львівських копів. Фото поліціїП’яний водій намагався відкупитись від львівських копів. Фото поліції

Нагадаємо, у Львові п’яний водій «Volkswagen Fox» під час втечі від патрульних протаранив їхнє службове авто. Внаслідок ДТП постраждали троє людей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах