Ніж до горла: на Левандівці чоловік намагався зарізати матір

На Левандівці чоловік намагався зарізати матір. Фото: 40a.media (умовне)

На Левандівці чоловік намагався зарізати матір. Фото: 40a.media (умовне)

Події
08 вересня 2021 17:32

У багатоквартирному будинку на вулиці Папоротній у Львові 40-річний львів'янин намагався вбити свою 70-річну матір. Чоловік уже приставив жінці ніж до горла, коли спецпризначенці виламали двері у квартиру. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, 8 вересня близько 9:00 на оперативну лінію 102 надійшов виклик від жінки про те, що з сусідньої квартири чути крики про допомогу.

На місці правоохоронці почули з-за зачинених дверей звуки боротьби та крик жінки про допомогу. Оскільки двері ніхто не відчинив, а життя громадянки було під загрозою, спецпризначенцям довелось виламати вхідні двері. Вже у помешканні правоохоронці знешкодили зловмисника, який погрожував вбити матір, приставивши їй ножа до шиї.

Потерпілу, 70-річну львів’янку, оглянули медики – загрози її життю та здоров’ю немає. Нападника, 40-річного сина жінки, правоохоронці доправили у лікарню для проведення експертизи.

На Левандівці чоловік намагався зарізати матір. Фото поліціїНа Левандівці чоловік намагався зарізати матір. Фото поліції

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України – погроза вбивством. За скоєне чоловіку загрожує до 6 місяців арешту або до 2 років обмеження волі.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, у Самборі 47-річний чоловік вбив власну матір та тримав її бездиханне тіло ще два тижні у квартирі. За скоєне мешканцю Самбора загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах