Новий скандал: у центрі Львова чоловік в одязі священника водив на повідку людину

Новий скандал: у центрі Львова чоловік в одязі священника водив на повідку людину. Фото: Євген Бойко/Фейсбук

Новий скандал: у центрі Львова чоловік в одязі священника водив на повідку людину. Фото: Євген Бойко/Фейсбук

Події
08 вересня 2021 18:05

На площі Ринок у Львова чоловік в одязі священника водив на повідку людину. Неприємний інцидент трапився просто під львівською Ратушею. Свідком цього став директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко. Чиновник викликав поліцію.

За словами Євгена Бойка, у центрі Львова переодягнений на священника чоловік водив за собою на повідку іншу людину, називаючи її своїм «псом Адольфом».

"На моє запитання: "Що Ви робите?", відповідає: "Так буде завжди". Заяву в поліцію на подібний випадок подав ще кілька тижнів тому – відповіді нема. Що ще потрібно для правоохоронців, щоб звернути увагу на це провокативне явище? Чи не варто хоча б з’ясувати, хто такий «Адольф» і чому він зі зв’язаними руками?" – написав Бойко.

Новий скандал: у центрі Львова чоловік в одязі священника водив на повідку людину. Фото: Євген Бойко/Фейсбук Новий скандал: у центрі Львова чоловік в одязі священника водив на повідку людину. Фото: Євген Бойко/Фейсбук

За його словами, якщо чоловік в одязі священника, який водить на повідку людину, – це є «мистецтво», то у нього повинна бути якась мета.

"Як на мене, тут є ознаки провокації, схоже чекають, що хтось зреагує по-козацьки, і тоді буде галасу на всю країну про нетерпимість у Львові. Вибачте, але Львів – це не прохідний двір, панове", – обурився Євген Бойко.

Нагадаємо, що це вже не перший такий інцидент у Львові. Нещодавно у центрі міста пранкер в одязі православного священника влаштував розіграш. Відповідне відео, з хуліганськими діями та нецензурною лайкою, виклав у TikTok. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах