Не впорався з керуванням: на мосту біля Золочева сталася автотроща

На Львівщині автомобіль потрапив у ДТП. Фото: ДСНС у Львівській області

На Львівщині автомобіль потрапив у ДТП. Фото: ДСНС у Львівській області

Події
09 вересня 2021 10:42

На мосту біля міста Золочів Львівської області сталася автотроща. ДТП трапилася, сьогодні, 9 вересня. Одного з пасажирів понівеченого автомобіля забрала "швидка". Читайте новини Львова на VG Львів.

Аварія сталася 9 вересня о 04:26 в селі Плугів Золочівського району. Як повідомили у ДСНС Львівщини, 24-річний водій автомобіля Volkswagen Passat не впорався з керуванням та зіткнувся з опорою моста.

Фото: ДСНС ЛьвівщиниФото: ДСНС Львівщини

«Внаслідок ДТП травмовано одного з пасажирів. Через деформування конструкції автомобіля, доступ до потерпілого чоловіка був ускладнений. Рятувальники спершу перемістили потерпілого пасажира на спінальну дошку. І лише, тоді витягнули чоловіка через задні сидіння автомобіля, без застосування спецобладнання, та передали працівникам швидкої», — йдеться у повідомленні.

Для того аби запобігти загорянню, рятувальники відключили акумуляторну батарею в автомобілі. Обставини події встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що у дорожньо-транспортній пригоді біля Львова постраждали двоє дітей. Аварія сталася у середу, 8 вересня, на автодорозі М-09 "Тернопіль-Львів-Рава-Руська".

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах