Ні в чому собі не відмовляй: частину Парку культури на три дні закрили через корпоратив

Частину Парку культури на три дні закрили через корпоратив. Фото: unsplash.com (ілюстративне)

Частину Парку культури на три дні закрили через корпоратив. Фото: unsplash.com (ілюстративне)

Події
09 вересня 2021 13:51

Частину Парку культури імені Богдана Хмельницького закрили для відвідувачів на три дні. Йдеться про території біля сцени та навколо неї. Такі обмеження ввели через проведення корпоративного заходу компанією «SoftServe». Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомив директор Парку культури Олександр Молодий, частина парку, а саме біля сцени і на території навколо, буде закритою від сьогодні, 9 вересня, і до 21:00 суботи, 11 вересня.

При цьому Центральна алея, Верхня алея і Містечко атракціонів залишаються відкритими для відвідувачів, пише видання Твоє місто.

Скільки коштує орендувати частину парку для проведення заходів – невідомо. Олександр Молодий назвав це конфіденційною інформацією. Відомо, що на території парку у рік відбувається близько 4 подібних заходів.

Нагадаємо, товариство «Девелопмент інжиніринг сервіс», що входить до групи «SoftServe», стало новим власником території колишньої виправної колонії №48, що на вулиці Хуторівка, 2 у Львові. У компанії розповіли, що планують збудувати на місці виправної колонії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах