Мене мине: 97% нових хворих на коронавірус львів'ян відмовились від вакцинації

Мене мине: 97% нових хворих на коронавірус львів'ян відмовились від вакцинації. Фото: dw.com.

Мене мине: 97% нових хворих на коронавірус львів'ян відмовились від вакцинації. Фото: dw.com.

Події
10 вересня 2021 10:06

У Львівській області стрімко зростає кількість нових хворих на коронавірус, понад 97% з них – це люди, які відмовились від вакцинації. Читай всі новини про коронавірус у Львові. 

Станом на 9 вересня у львівських лікарнях перебуває 574 хворих на коронавірус, зокрема 44 людини – у важкому стані в реанімаціях. Із майже шести сотень пацієнтів є лише 26, які отримали бодай одну дозу вакцини, з них 15 пацієнтів, які пройшли повноцінну вакцинацію, але заразилися Сovid-19 за кілька днів після отримання другої дози, коли ще не встиг виробитися повноцінний імунітет. І жодного з тих, хто раніше уже перехворів ковідом, пише Zaxid.net.

З початку пандемії Covid-19 на Львівщині захворіли понад 140 тисяч людей, з яких померли 3738 хворих. Станом на 9 вересня одну дозу вакцини отримали майже 350 тисяч людей, дві дози отримали майже 274 тисяч мешканців Львівщини. Центри вакцинації працюють по всій області.

Додамо, що на ранок п’ятниці, 10 вересня, на Львівщині підтверджено 141 482 випадки інфікування коронавірусом. Від ускладнень померла 3 741 людина.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах