Між двох зол: у Львові зніматимуть міжнародний трилер про Андрея Шептицького

У Львові зніматимуть міжнародний трилер про Андрея Шептицького. Фото: KINOPOINT (умовне)

У Львові зніматимуть міжнародний трилер про Андрея Шептицького. Фото: KINOPOINT (умовне)

Події
10 вересня 2021 13:18

У Львові зніматимуть художній фільм на основі реальних подій про Андрея Шептицького – трилер «Між двох зол». Кінострічку зніматимуть англійською мовою, адже вона вийде на екрани всього світу. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Я вперше приїхав до Львова і вражений красою цього міста. Наша місія, мета тут – зробити так, щоб Шептицький був більш відомим у світі. Мені розповіли його історію і я не міг повірити в це! Довго вивчав, досліджував його біографію і зрозумів, що хочу зняти фільм про цього неймовірного чоловіка. Львів як ніяке інше місто підходить для цієї історії», – розповів режисер та сценарист Руперт Уенрайт.

Зараз ведуться перемовини щодо залучення до фільму відомих американських акторів, чекають пропозиції від кастинг-директорів. Фільм буде зніматись англійською, адже має на меті виходити на екрани всього світу.

Довідково. Фільм «Між двох зол» («Between two evils») – трилер часів Другої світової війни, на основі реальних подій та історій героїв. За сюжетом кінострічки, коли нацисти вторглися на окуповані СРСР українські землі в 1941 році, харизматичний архієпископ Української греко-католицької церкви, митрополит Андрей Шептицький, створює підземну залізницю, щоб врятувати єврейських дітей від Голокосту, поки бореться за збереження своєї Церкви та країни.

Нагадаємо, впродовж серпня кінокомпанія Ganza Film знімала у Львові повнометражну драматичну кулінарну комедію «Смак свободи». А вже 9 вересня зйомки фільму про відродження аутентичної кухні за Ольгою Франко завершились.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах