Які саме: ще кілька львівських лікарень будуть приймати хворих на коронавірус

Ще кілька львівських лікарень будуть приймати хворих на коронавірус. Фото: eldiariodecarlospaz.com.ar (умовне)

Ще кілька львівських лікарень будуть приймати хворих на коронавірус. Фото: eldiariodecarlospaz.com.ar (умовне)

Події
15 вересня 2021 11:50

У Львові спостерігається збільшення кількості хворих та госпіталізованих з коронавірусом. Через це у місті планують збільшити кількість лікарень, де прийматимуть інфікованих. Відповідне рішення прийняли 13 вересня на міській комісії з ТЕБ і НС. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Також за результатами комісії ми звертаємось до НСЗУ та МОЗ із проханням повернути юридичну можливість усім міським лікарням приймати хворих на ковід. Адже ми бачимо, що статистика захворювання росте. А процедура контрактування займає багато часу, який у таких ситуаціях може виявитись дуже дорогим», - йдеться в повідомлені.

За словами першого заступника міського голови Андрія Москаленка, комісія прийняла рішення щодо звернення до Міністерства охорони здоров’я та до обласного департаменту з тим, щоб відкривати додаткові медичні заклади для хворих на COVID-19, зокрема тих, які були під час третьої хвилі, упродовж березня-травня цього року. Йдеться про дитячу лікарню на вулиці Орлика, лікарні № 8, №5, №1 та пологовий.

Нагадаємо, у Львівській області стрімко зростає кількість нових хворих на коронавірус, понад 97% з них – це люди, які відмовились від вакцинації.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах