За 400 гривень: далекобійник намагався відкупитись від львівських копів

Далекобійник намагався відкупитись від львівських копів. Фото поліції

Далекобійник намагався відкупитись від львівських копів. Фото поліції

Події
16 вересня 2021 12:48

Водій вантажівки намагався уникнути відповідальності за порушення правил зупинки та запропонував львівським патрульним за це 400 гривень. Тепер іноземцю загрожує кримінальна відповідальність. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Вчора вдень, 15 вересня, несучи службу поблизу міжнародного пункту пропуску "Рава-Руська", патрульні помітили вантажівку, водій якої зробив зупинку на перехресті. Керманичу вказали на його порушення і попросили документи для перевірки. Під час перевірки документів, іноземець вирішив спробувати домовитися з патрульними. Поліцейські 4 батальйону попередили водія про кримінальну відповідальність», - повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Під час їх перевірки документів, патрульні побачили у паспорті водія 400 гривень. 28-річний водій вказав на ці кошти і сказав, що це для того, аби патрульні не складали адмінматеріал.

Далекобійник намагався відкупитись від львівських копів. Фото поліціїДалекобійник намагався відкупитись від львівських копів. Фото поліції

На місце викликали слідчих. Водію загрожує відповідальність за ст.368 Кримінального кодексу України – пропозиція неправомірної вигоди службовою особою.

Також на водія винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (порушення правил зупинки, стоянки) КУпАП, яка передбачає штраф у розмірі 340 гривень.

Нагадаємо, п’яний водій намагався уникнути відповідальності та запропонував львівським патрульним за це сто доларів. Тепер 26-річному мешканцю Львівщини загрожує кримінальна відповідальність.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах