Реанімували годину, але даремно: студент із Львівщині помер у день вакцинації

Реанімували годину, але даремно: студент із Львівщині помер у день вакцинації. Фото: Володимир Сало/Фейсбук

Реанімували годину, але даремно: студент із Львівщині помер у день вакцинації. Фото: Володимир Сало/Фейсбук

Події
20 вересня 2021 09:23

На Київщині у день вакцинації раптово помер студент із Львівської області. Володимиру Салу було лише 19 років. Причину смерті хлопця медики обіцяють назвати після необхідних експертиз.

Трагедія сталася ще 13 вересня, втім, у засобах масової інформації ця інформація з'явилася лише у неділю, 19 вересня.

Реанімували годину, але даремно: студент із Львівщині помер у день вакцинації. Фото: Володимир Сало/Фейсбук Реанімували годину, але даремно: студент із Львівщині помер у день вакцинації. Фото: Володимир Сало/Фейсбук

19-річний Володимир Сало був студентом третього курсу. 

«13 вересня ввечері помер Володимир Сало, студент 3 курсу спеціальності «Філологія» Українського гуманітарного інституту. Попередня довідка про причину смерті вказує «Cерцево-легенева недостатність. Набряк легень. Гостра коронарна недостатність». Остаточна причина буде відома лише через місяць після завершення медичних досліджень», – йдеться в офіційному повідомленні Українського гуманітарного інституту. Це приватний ВНЗ, розташований у місті Буча Київської області.

У виші розповіли, що в день смерті о 14:30 студент вакцинувався від коронавірусу. Назву вакцини не назвали.

«До вечора почував себе добре, о 18:30 вечеряв у студентській їдальні, потім пішов у кафетерій, де грав у настільні ігри. Пізніше піднялася температура, о 20:15 почалися судоми. О 20:35 зник пульс і дихання. Медичні працівники інституту робили йому штучне дихання до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. Швидка реанімувала Вову годину», – повідомляють у навчальному закладі.

Попередня причина смерті – серцево-судинна недостатність.

Про Володимира Сала відомо, що він родом зі села Добросин Львівської області. Сім’я була багатодітною, виховувала п’ятеро дітей, він був наймолодшим сином. Батьки Володі були категорично проти щеплення через релігійні переконання. Щодо здоров'я хлопця, то він, окрім ангін, ніколи ні на що не хворів, і навіть був донором.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах