Підбирали ключі до замків: у Львові затримали банду квартирних злодіїв

У Львові затримали банду квартирних злодіїв. Фото поліції

У Львові затримали банду квартирних злодіїв. Фото поліції

Події
20 вересня 2021 11:40

У Львові затримали злодіїв, які проникали у квартири, підібравши ключі до замків від вхідних дверях. Зараз поліцейські перевіряють їх причетність до щонайменше шести крадіжок з квартир львів’ян. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 19 вересня надійшов виклик від 38-річної львів’янки про те, що з її квартири, розташованої в одному з будинків на вулиці Кримській, викрали ювелірні вироби, комп’ютерну техніку, одяг та інше майно.

Правоохоронці з’ясували, що до крадіжки причетні двоє 36-річних мешканців міст Ходорів та Стрий, перший з яких раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Поліцейські затримали чоловіків відразу після вчинення крадіжки. У них вилучили речові докази: майно заявниці, а також відмички та інші пристрої, спеціально виготовлені для зламу замків.

У Львові затримали банду квартирних злодіїв. Фото поліціїУ Львові затримали банду квартирних злодіїв. Фото поліції

У Львові затримали банду квартирних злодіїв. Фото поліціїУ Львові затримали банду квартирних злодіїв. Фото поліції

Слідчі оголосили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Зловмисникам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі. Також правоохоронці перевіряють причетність затриманих до вчинення ще шести крадіжок з помешкань львів’ян.

Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 11 серпня у Стрию поліцейські затримали 21-річного автозлодія. Пасажир цієї ж автівки виявився також злочинцем, тож правоохоронці затримали двох злодіїв, замість одного.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах