Відео: у Львові п'яна водійка спричинила ДТП, але далеко не втекла

У Львові п'яна водійка спричинила ДТП, але далеко не втекла. Фото: iStock (умовне)

У Львові п'яна водійка спричинила ДТП, але далеко не втекла. Фото: iStock (умовне)

Події
21 вересня 2021 14:40

Львівські правоохоронці спіймали нетверезу водійку, яка спричинила ДТП та втекла з місця події. Однак на момент затримання за кермом авто перебував чоловік і той теж був п’яний. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, ДТП сталась сьогодні, 21 вересня, близько 2:00 на перехресті вулиць Джорджа Вашингтона — Зелена.

«Зі слів потерпілого водія, автомобіль Volkswagen Touareg в'їхав в його автомобіль Opel Combo. Водійка помінялася з пасажиром місцями і вони поїхали з місця пригоди. Патрульні переглянули відео з камер Центру безпеки міста і вся інформація підтвердилася», - йдеться в повідомленні.

Автомобіль з характерними пошкодженнями виявили на вулиці Зеленій. І водійка, і власник автомобіля, який сів після ДТП за кермо, були з ознаками алкогольного сп'яніння. Вони від перевірки відмовилися.

На 28-річну мешканку Львівщини склали кілька протоколів: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП. Також, на неї винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів або відмова їх пред'являти для перевірки) КУпАП.

На другого водія, 32-річного львів'янина, склали протокол за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст. 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів або відмова їх пред'являти для перевірки) КУпАП.

Крім того, цей автомобіль розшукувала виконавча служба. Його евакуювали на арештмайданчик.

Нагадаємо, 21 вересня на світанку у Червоноградському районі Львівщини автомобіль перекинувся у кювет. Водія довелося вирізати спецобладнанням. З важкими травмами його госпіталізували.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах