Неспокійна нічка: в центрі Львова побили та пограбували 19-річного хлопця

В центрі Львова побили та пограбували 19-річного хлопця. Фото: kiev.informator.ua (умовне)

В центрі Львова побили та пограбували 19-річного хлопця. Фото: kiev.informator.ua (умовне)

Події
21 вересня 2021 15:17

Вночі 20 вересня в центрі Львова невідомий побив та пограбував 19-річного хлопця. Нападника вдалось знайти, тепер йому загрожує кримінальна відповідальність. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«20 вересня у поліцію надійшло повідомлення від 19-річного місцевого мешканця про те, що вночі на площі Ринок у Львові на нього напав невідомий чоловік, завдав кількох ударів в обличчя, відібрав мобільний телефон, а також гаманець з грошима та документами, після чого втік», - повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 30-річний житель Львова.

В центрі Львова побили та пограбували 19-річного хлопця. Фото поліціїВ центрі Львова побили та пограбували 19-річного хлопця. Фото поліції

Слідчі відкрили за фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України – грабіж. За скоєне чоловіку загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Львові затримали злодіїв, які проникали у квартири, підібравши ключі до замків від вхідних дверях. Зараз поліцейські перевіряють їх причетність до щонайменше шести крадіжок з квартир львів’ян.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах