Нові робочі місця: біля Львова збудують величезний сортувальний центр

Нові робочі місця: біля Львова збудують величезний сортувальний центр. Фото: unsplash.com (умовне)

Нові робочі місця: біля Львова збудують величезний сортувальний центр. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
21 вересня 2021 19:05

Укрпошта уклала угоду про будівництво автоматизованого логістично-сортувального центру біля Львова. З'явиться він у Пустомитах. Загальна площа земельної ділянки, відведеної під будівництво, – 8 гектарів. Збудувати сортувальний центр планують до кінця 2023 року. 

Укрпошта уклала угоду про будівництво автоматизованого логістично-сортувального центру у ЛьвовіУкрпошта уклала угоду про будівництво автоматизованого логістично-сортувального центру у Львові

Львівський автоматизований сортувальний термінал збудують поблизу міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.  Він стане основним центром обробки і сортування поштових відправлень у Західному регіоні. Це буде комплекс повного циклу обробки відправлень та обслуговування транспорту, включаючи будівлі складу класу А, станцію технічного обслуговування, АЗС, тунельні мийки. А отже – й нові робочі місця.

За попередніми підрахунками, після його запуску сортувального центру, мінімальний обсяг обробки посилок та дрібних відправлень зросте до 29 тисяч на годину, а листів – до 20 тисяч на годину, що дозволить значно скоротити терміни доставки.

За словами генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського, новий сортувальний термінал дозволить значно скоротити строки отримання чи доставки посилок по Україні, у країни ЄС і США.

«Цей новий об’єкт – це новий рівень швидкості  сортування та повна автоматизація процесів», – зазначив Ігор Смілянський.

Додамо, що проєкт модернізації логістичної мережі Укрпошти оцінюється у 60 мільйонів євро. Він передбачає побудову семи автоматизованих сортувальних центрів та перебудову логістичної мережі на 47 регіональних депо. Нові сортувальні об’єкти планується автоматизувати за рахунок надсучасного швидкого обладнання. Оптимізувавши час на обробку відправлень, планується надати можливість отримання замовлень від корпоративних клієнтів 24/7 та обробити їх протягом чотирьох годин.

Нагадаємо, що у Львові відкриють новий великий торгово-розважальний центр.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах