Нові робочі місця: у Львові збудують величезний ТРЦ

Нові робочі місця: у Львові збудують величезний ТРЦ. Фото: unsplash.com

Нові робочі місця: у Львові збудують величезний ТРЦ. Фото: unsplash.com

Транспорт та інфраструктура
10 вересня 2021 10:48

У Львові відкриють новий величезний торгово-розважальний центр. Збудувати його планують поруч із вже існуючим King Cross. Це буде перший мережевий торгово-розважальний центр "Епіцентр" у Львові.

Новий об’єкт мають запустити у сучасному сортувальному центрі, який компанія зводить на об’їзній дорозі Львова. Будівництво першої черги сортувального центру площею 50 тисяч метрів квадратних уже розпочалося. Згодом компанія хоче розширити проект до формату торгово-розважального центру.

Як розповів директор з роздрібної торгівлі компанії «Епіцентр К» Володимир Гончаров в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», цей об’єкт буде надзвичайно потужний.

Також Гончаров припустив, що після запуску сортувального центру компанія може перенести свій чинний гіпермаркет із торгово-розважальний центру King Cross.

Додамо, що наприкінці 2019 року компанія «Епіцентр» розпочала будувати біля об’їзної дороги Львова перший у західному регіоні логістичний комплекс площею 24 гектарів. Керівництво обіцяло запустити створити 2200 робочих місць.

Нагадаємо, що на Львівщині збудують незвичайний завод.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах