Обери свою фаворитку: 14 красунь, які боротимуться за титул "Міс Львів 2021"

Обери свою фаворитку: 14 красунь, які боротимуться за титул "Міс Львів 2021". Фото: marieclaire.ua

Обери свою фаворитку: 14 красунь, які боротимуться за титул "Міс Львів 2021". Фото: marieclaire.ua

Події
22 вересня 2021 12:13

У Львові показали дівчат, як боротимуться за титул "Міс Львів 2021". Представлення красунь відбулося у Львівському пресклубі. За звання "найгарнішої львів'янки" змагатимуться 14 конкурсанток. Читайте всі новини Львова

Обиратимуть "Міс Львів 2021" у середу, 29 вересня, в Львівському Національному Академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Обери свою фаворитку: 14 красунь, які боротимуться за титул "Міс Львів 2021"Обери свою фаворитку: 14 красунь, які боротимуться за титул "Міс Львів 2021"

«Корону виготовили  з дорогоцінних металів та прикрасили дорогоцінними каменями. Ця корона – гордість нашого комітету та нашого міста. Тому що не кожне місто може похвалитися такою короною. Ми запозичили цей досвід у конкурсів «Міс Світу», «Міс Всесвіт» та «Міс Україна», де цінні ювелірні корони переходять від попередньої переможниці до наступної», – розповіла засновниця конкурсу Валерія Никифорець.

Окрім того, усіх охочі можуть проголосувати за свою фаворитку, вибравши з 14 красунь ту, яка на їхню думку, найбільше заслуговує на перемогу у конкурсі краси. Щоб проголосувати за "Міс глядацьких симпатій", слід зайти на офіційну сторінку “Міс Львів” у Facebook чи Instagram і стати одним із членів народного журі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах