Серед жертв – восьмирічна дівчинка: на Львівщині судили серійну вбивцю

Серед жертв – восьмирічна дівчинка: на Львівщині судили серійну вбивцю. Фото: unsplash.com

Серед жертв – восьмирічна дівчинка: на Львівщині судили серійну вбивцю. Фото: unsplash.com

Події
23 вересня 2021 11:40

Прокуратура домоглася довічного ув’язнення для 53-річної мешканки Сокальського району, Львівської області, яка вбила трьох людей, серед яких – малолітня дитина. Трагедія сталася у грудні 2015 року. Читайте всі львівські новини

За інформацією Львівської обласної прокуратури, жінка розпивала алкоголь зі своєю 28-річною знайомою у неї вдома. Коли господиня вийшла на вулицю, її восьмилітня донька зробила гості зауваження щодо вживання алкоголю. 53-річну жінку це дуже розгнівало й вона, схопивши залізного масляного обігрівача, вбила дівчинку.

Коли господиня повернулася до будинку і побачила свою дитину мертвою, засуджена вирішила "ліквідувати" свідка. Схопивши того ж обігрівача, вона ударила ним свою подружку, а тоді ще й залізними вилами двічі проткнула її голову. Нещасна померла поруч із донькою на місці трагедії. 

Задушив маму і жив два тижні з трупом: нові подробиці резонансного вбивства на Львівщині

"Наступного ранку, жінка прийшла на місце події для того, щоб пересвідчитися у смерті своїх жертв. Однак, вона засумнівалася у смерті дитини, тому взяла ніж та завдала ним множинні удари у шию трупа. Покидаючи будинок, обвинувачена помітила 70-річну сусідку покійних, яка спостерігала за нею через дорогу, і тоді підсудна вирішила позбутися небажаного свідка. Для цього вона взяла цеглину, яка лежала на подвір’ї та, зайшовши за старенькою до її хати, завдала декілька ударів по голові потерпілої, від який остання померла на місці", – йдеться у повідомленні. 

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Львівської обласної прокуратури, визнав обвинувачену винною та призначив їй найсуворіше покарання – довічне позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах