Закривай гаманець: як львів'янам безкоштовно потрапити на концерти улюблених виконавців

Закривай гаманець: як львів'янам безкоштовно потрапити на концерти улюблених виконавців. Фото: Юрій Богун

Закривай гаманець: як львів'янам безкоштовно потрапити на концерти улюблених виконавців. Фото: Юрій Богун

Події
13 жовтня 2021 17:56

Місто-курорт Трускавець – одне з небагатьох не лише у Львівській області, але й в Україні, де можна просто серед вулиці зустріти й послухати «зірку» естради. І не зрідка, а майже щодня.

Як безкоштовно розважитися у Трускавці: 8 неймовірних локацій

Популярні українські артисти регулярно приїжджають із концертами в оздоровницю. Хоча квитки й недорогі (від 150 гривень), ті, хто не хоче платити, можуть послухати улюблених виконавців безкоштовно. Адже двічі на день, у час роботи бювету, артисти виходять до людей і рекламують себе, запрошуючи на концерти. Деякі, обмежившись однією піснею і міні-фотосесією, швидко «тікають» із імпровізованої сцени. Втім, є й такі, які щоразу влаштовують на площі перед бюветом яскраве костюмоване шоу з роздачею автографів.

Якщо ви шанувальник, чи шанувальниця таких зірок шоу-бізнесу, як: Катерина Бужинська, Павло Табаков, Віктор Павлік, Павло Зібров, Ростислав Кушина, Юрій Дякунчак, Роман Скорпіон, Зоряна Юдін, Петро Чорний, Віктор Романченко, Володимир Вермінський, Володимир Гришко (це – «завсідники» Трускавця!), тоді музичні забави у центрі міста вам неодмінно сподобаються.

Нагадаємо, що Трускавець – бальнеологічний курорт на Львівщині, відомий на увесь світ завдяки своїм цілющим мінеральним водам: "Нафтуся", "Марія", "Софія", "Броніслава".  Ціни та особливості відпочинку у Трускавці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах