Смачного готують, ефектно подають: львівський ресторан став найкращим в Україні

Львівський ресторан посів перше місце у рейтингу найкращих в Україні. Фото: Ресторація Бачевських

Львівський ресторан посів перше місце у рейтингу найкращих в Україні. Фото: Ресторація Бачевських

Події
27 вересня 2021 15:29

Ресторація Бачевських у Львові посіла перше місце у рейтингу найкращих ресторанів України. Рейтинг склав журнал НВ за оцінкою експертів. Читайте новини Львова на VG Львів.

Ресторація Бачевських, що у Львові на вулиці Шевській, 8 очолила  рейтинг сотні кращих ресторанів України. Вона отримала найбільшу кількість схвальних відгуків експертів.

«Тут видовищно подають львівський сирник, суп журек або старольвівський салат із буряком, горіхами та чорносливом. Ресторан має власні наливкові підвали та авторську коктейльну карту від бренд-бармена ресторації Івана Зелика», – йдеться у публікації.

У ресторані Бачевських локальна кухня, де середній чек складає близько 600 гривень.

Також у десятку кращих входять заклади з Києва й Одеси. Це ресторани локальної, італійської, східної, азійської кухні та рибний ресторан.

Зазначимо, ресторація Бачевських присвячена родині Бачевських – відомим меценатам та громадським діячам Львова. Вони були засновниками однієї з перших у світі фабрик горілки в 1782 році, та експортували її зі Львова по всьому світу. Кухня в Ресторації Бачевських – це суміш смаків та кулінарних традицій різних етносів, які населяли Галичину – українців, поляків, євреїв, вірмен та вплив Австро-Угорської імперії, які створили галицький гастрономічний феномен – різнобарвну кухню з оригінальними стравами, які можна спробувати тільки у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах